Ta över??

tjena!

Jag e på semester och så och kommer va det länge så e det någon som kan ta över bloggen under sommaren??
snälla

ni ska vara 12 elr äldre och kunna hitta fakta om honom varje dag :D

tack !

komentera om ni är intresserade

semester!

tjenare!


har inte gjort inlägg för jag har varit på stadium sportscamp! 

sen åker jag till frankrike och spanien om 3 dagar så det blir lite körigt! :S 


bye


Selena har Justins tröja?

Selena sågs med en exakt likadan skjorta som Justin har. Är det hans tröja hon har lånat? Komentera

Justin: "this guy is a douche bag"


Justins låt Believe


dagens fanvideo


Justin hade inga pengar - skulle betala glass

 

besökte Candy Kitchen i New York förra helgen, och köpte ett par glass till honom och hans flickvän, Selena Gomez. När han skulle betala, insåg Justin att han inte hade några pengar att betala med.


Tack och lov räddades Justin av en annan kund i kön som lånat honom ett par dollar för att köpa glass.

Tidigare den dagen spenderade Justin $700 vid Flying Point Surf och sport bara några timmar tidigare som lämnade dem lite ont om kontanter.

Justins mamma uppmanar Justin att ha säkert sex

 

Justin har enligt uppgift fått ett föredrag om "säker sex" av hans mamma Pattie Mallette.


Vi vet att Justin och flickvännen Selena Gomez har blivit ett av de mest omtalade tonårs parets i Hollywood, men Pattie har varnat Justin att en oavsiktlig graviditet kan förstöra deras karriärer.

En initierad källa uppgav för Star Magazine, "Justin har sagt rakt upp som om han har sex, han hade bättre skydd".

Justin och Selena är båda födda till tonårsföräldrar.

Den insider tillade: "Alla vet att deras avsikter är goda, men de vet också hur lätt det är att hetsa upp sig när man är ung och kär. Det skulle bara ta en stund av svaghet för att orsaka vad som kan vara en livstid av ånger. Det viktigaste är att Justin och Selena inte kastar bort sin fantastiska framtid eftersom det är slarvigt och dumt". berättar källan.

Nyligen har Justin och Selena tillbringat självständighetsdagen i helgen ombord på en 155-fots yacht förtöjd i Sag Harbour Marina i New York. Paret fick sällskap av musiken mogulen Russell Simmons.

Justin twittrar

 

Justin twittrar bilder:

 

 

 

 


justin på UFC


TT x3

TT x3

Kille lurar folk


"Just kidding"


Justin bieber komisk reklam

Klicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bild
Klicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bild
Klicka för stor bildKlicka för stor bildKlicka för stor bild

okänd bild på justin


"I LOVE YOU"



Ett ögonvittne
säger att Justin och Selena Gomez inte kunde slutasäga till varandra, "jag älskar dig", medan de shoppade på Armani Exchange i New York 28 juni!


Nu är det officiellt! USA: s kungliga unga par - Justin och Selena Gomez - är kära! Den 17-årige stjärnan och hans 18-åriga stjärnaharshoppat på Armani Exchange 51: a och Fifth Avenue i New York 28 juni och ett ögonvittne berättade förHollywoodLife.com att de intekunde stoppa bekänna sina känslor för varandra.

"Justin och Selena höll varandra i händerna när de shoppade och sa"jag älskar dig "till varandra inte en gång utan flera gångeroffentligt.Alla kunde höra dem ", vår källa säger. "Jag antar att de vill dela sin kärlek med världen. De var i butiken ca 17:30 och stannade i ca 20 minuter eller så. "

Lägger till insider, "Justinlivvakt skulle lät inte någon komma för näradem, men det hindrade inte dem från att visa upp sin kärlekför varandra. De var bara i sin egna värld ... tagna av kärlek! "

Ett annat ögonvittne berättar för oss att, "Justin köpte sex Pima ArmaniBörs T-tröjor, tre i vitt och tre i grått. Han köpte både v-ringning ochcrew-hals. "

Selena flög in i New York från Detroit, där hon avslutat sin Monte Carlo köpcentret turné. Hennes tredje album, När solen går ner, sjönkidag. Samtidigt är Justin upptagen främja sin nya doft, Someday.

Selena flög in till New York från Detroit, där hon hade avslutat sinMonte Carlo turné. Hennes tredje album, When the Sun Goes Down, som släpptes idag. Samtidigt är Justin upptagen med att sälja sin nyaparfym, Someday.

Justin Bieber vecka i kanal 5



Fredag 1 juli
- Biebers daytime-tv-debut. Här är han 15 år gammal och uppträder med låten One Time. Ellen och Justin pratar om hans Youtube-genombrott och samarbetet med Justin. Från 3 november 2009.

Måndag 4 juli - JB har blivit 16. Han pratar om hur det är att blivit känd, om fans och deras mammor och hans frisyr. Uppträder med låten Baby. Från 17 maj 2010.

Tisdag 5 juli
- MTV Awards-special med klipp där JB vinner Best New Artist. Med Ellen pratar han bl.a. om Twitter och hur det var att vinna. Från 13 september 2010.

Onsdag 6 juli - JB pratar med Ellen om hans nya bok First Step 2 Forever – My Story Och i slutet av episoden lär han Ellen att dansa. Från 3 november 2010. 

Torsdag 7 juli - JB överraskar med att komma in och spela trummor när James Blunt sjunger. Senare är han gäst och pratar om sin otroliga karriär. Han får överraska ett fan hemma hos henne som senare kommer upp på scenen. Mest Justin för pengarna - ett avsnitt inget fan borde missa. Från 9 februari 2011.

Fredag 8 juli - JB överraskar publiken med ny frisyr. Han pratar om sin nya film och att han medverkat i två CSI-episoder. Sen dansar han med publiken. Från 23 februari 2011.

att Justin Köper en $30.000 Chanel klocka åt Selena Gomez är "helt falskt"

Enligt In Touch Weekly, Justin "var så orolig för Selena att hon var undernärd och utmattad att han skickade henne dyr klocka för att peppa henne."
Justin överraskade förmodligen Selena med klockan, som den påstådda "vän", säger Gomez "har velat i flera år, men hennes föräldrar ville inte låta henne köpa den." Det är en $ 30,000 Chanel klocka.
Det är en gåva!
Men tyvärr är inget av detta sant.
Ett rep för JB berättar Gossip Cop att Bieber inte köpte Gomez klockan, och uppmanar berättelsen "helt falska."

Jelena



Justin och Diggy Simmons plankar



Selena och Justin på McDonalds

 


Det är "lungt" för Justin när Selena kysser en annan kille i Monte Carlo

 

Selena Gomez har avslöjat att pojkvännen Justin var "lugn" med att se henne kyssa en annan kille i hennes nya film Monte Carlo.

Under ett framträdande på Ryan Seacrest är KIIS-FM radio show på onsdag, fick Selena frågan om Justin hade något emot att se henne kyssa en annan person på skärmen.

"Han har sett filmen. han var ganska lugn med det. Jag blev imponerad. " svarade Selena.


seriöst....

okej.. nu berättar jag det för alla..

 

Jag tar INTE från http://justindrewbieber.blogg.se/ . De tar från andra sidor, jag tar från andra sidor, de andra sidorna skriver samma sak och ibland tar jag och justindrewbieber bloggen frånn samma sida. Alla vill uppdatera vad Justin gör och därför skriver ALLA vad han gör. Det kommer oftast kanske 1 bild när han e på något ställe med t.ex Selena och då e det ju den bilden alla tar! Justindrewbieber bloggen har dessutom högerklicks skydd så man kan inte kopiera text därifrån.

 

tack för mig